Hallo,

Ik ben Ilke, 32 jaar, partner van Klaas en mama van Rube (°2017) en Sep (°2021).

In 2010 studeerde ik af als kleuterjuf en besloot ik nog een extra opleiding te volgen om de kleuters nog beter te begeleiden in hun ontwikkeling. Vanaf november 2011 begonnen mijn avonturen in de klas.

Creatief bezig zijn is het liefste wat ik doe! In 2014 begon ik textiel te personaliseren voor mijn nichtje & neefje. Dit deed ik samen met mijn mama, zij maakte de kleding en ik bedrukte het met unieke teksten & tekeningen. Ik kreeg regelmatig een verzoekje van vrienden en familie en ook bij geboortes gaf ik altijd een gepersonaliseerd cadeau.

In 2019 waagde ik (eindelijk) de sprong en kwam Stick Around tot leven. Ik maak muurstickers, geboortedozen, gepersonaliseerd textiel en verkoop het allermooiste inpakpapier voor jullie speciale cadeautjes!

Graag wil ik jullie inspireren om ook op een creatieve manier aan de slag te gaan. Het uitwerken van jullie ideeën vind ik super leuk, omdat ik op deze manier ook weer geïnspireerd wordt.

Ik maak een klein vreugdedansje bij elke bestelling en ik verpak ze met heel veel liefde!

Heb je een leuk idee, of wil je me nog iets vragen, stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]. Ik kijk er al naar uit!